Specialist in maatwerkt

Hoogwaardige machines

Deskundige vakmensen

Voor al uw metalen en kunststof laat u een hoogwaardig meetrapport opstellen door Machinefabriek Tjonk B.V. Tegen een scherp tarief meten wij al uw materialen tot in de duizendste millimeter nauwkeurig.

3D-meten voor een gedetailleerd meetrapport

Al uw producten laat u 3D-meten door Machinefabriek Tjonk B.V. Wij hebben de beschikking over een geconditioneerde meetkamer met hoogwaardige 3D-meetmachine, waarmee wij de volgende werkzaamheden kunnen uitvoeren:

  • Maatcontrole tot 0,002 nauwkeurig;
  • Scannen (vergelijking met CAD-file);
  • Ruwheid en hardheid meten.

Van deze meting verkrijgt u van ons een duidelijk en helder meetrapport, waarin precies beschreven staat of uw product aan alle eisen van uw klant voldoet. Zo heeft u de zekerheid dat uw klant het perfecte product geleverd krijgt en uw opdracht geslaagd is. Uiteraard kunnen wij ons meetrapport voorzien van het logo van uw bedrijf, zodat het lijkt dat uzelf de meting heeft uitgevoerd. Uiteraard zal uw klant de extra service en betrouwbaarheid die deze meting met zich meebrengt waarderen!

Laat uw metaalbewerkingen over aan onze specialisten

Contact

Laat ook voor uw producten een nauwkeurig en overzichtelijk meetrapport opstellen en neem contact op met Machinefabriek Tjonk B.V. Bel naar 0546 870 814 of mail naar info@tjonk.nl en wij gaan direct voor u aan de slag.

U kunt uw producten ook tot in de kleinste details door ons laten bewerken. Denkt u hierbij aan aluminium frezen en rvs bewerken.