Specialist in maatwerkt

Hoogwaardige machines

Deskundige vakmensen

Machinefabriek Tjonk in Almelo heeft zich gespecialiseerd in onder andere aluminium frezen.  Met ons uitgebreide machinepark zijn vele verschillende soorten bewerkingen mogelijk. Ook aluminium frezen kunnen wij perfect uitvoeren dankzij CNC gestuurde machines. Dankzij deze machines kunnen wij perfect maatwerk leveren.

Maatwerk op het gebied van aluminium frezen

Aluminium frezen is een verspanende bewerking. Deze bewerking kunnen wij van Machinefabriek Tjonk in Almelo op maat voor u uitvoeren.  Bij Machinefabriek Tjonk kunt u vertrouwen op maar liefst 25 jaar ervaring met het verspanen van metaal en aluminium waarbij wij gebruik maken van moderne en hoogwaardige machines. Ook aluminium frezen kunnen wij perfect voor u uitvoeren. Bij Machinefabriek Tjonk bent u verzekerd van een snelle en persoonlijke service, puur vakmanschap, perfect maatwerk en korte levertijden. Vraag ons gerust naar de vele verschillende mogelijkheden die wij u te bieden hebben op het gebied van metaalbewerking.

Laat uw metaalbewerkingen over aan onze specialisten

Contact

Wilt u meer weten over aluminium frezen of over een van de andere bewerkingstechnieken die wij verzorgen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar met deskundig advies op maat. U kunt Machinefabriek Tjonk telefonisch bereiken via 0546 870 814 of stuur een e-mail naar info@tjonk.nl.