Specialist in maatwerkt

Hoogwaardige machines

Deskundige vakmensen

Wilt u graag rvs laten bewerken? Dan bent u bij Tjonk Machinefabriek aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van metaalbewerking. Wij kunnen vele metaalsoorten zeer nauwkeurig en exact bewerken. Zowel gangbare als specialistische metaalbewerkingen behoren tot onze werkzaamheden.

Rvs bewerken: diverse manieren van bewerking

Rvs kan op vele manieren worden bewerkt. Wij kunnen vrijwel iedere bewerking voor u uitvoeren. Gangbare bewerkingen, zoals frezen, draaien en glasparelen zijn mogelijk. Ook meer specialistische bewerkingen kunnen worden uitgevoerd. Zo zijn wij ook specialist op het gebied van:

  • Automatendraaiwerk;
  • CNC-bewerking;
  • Verspaning;
  • Meerassig draaien;
  • Spiebaan steken;
  • Prototypes maken.

Als u rvs wilt laten bewerken, of staalbewerking in het algemeen wilt uitvoeren, kunt u dat dus in principe vrijwel altijd aan ons uitbesteden. Wij zullen dit deskundig en snel voor u uitvoeren. U kunt dan ook rekenen op een vlotte levering van uw producten.

Laat uw metaalbewerkingen over aan onze specialisten

Deskundige vakmensen

Wij zouden geen specialist kunnen zijn op het gebied van metaalbewerking zonder onze deskundige medewerkers. Zij hebben jarenlange ervaring op het gebied van metaal bewerken. Daarnaast hebben ze veel kennis en breiden zij deze telkens weer uit, bijvoorbeeld door cursussen te volgen. Op deze manier kunnen wij u altijd goed van dienst en u voorzien van deskundig advies. Wilt u rvs laten bewerken door Tjonk Machinefabriek? Neem dan snel contact met ons op via 0546 870 814.