Specialist in maatwerkt

Hoogwaardige machines

Deskundige vakmensen

Wanneer u een metaalbewerkingsbedrijf inschakelt, is het belangrijk dat deze het ISO 9001 certificaat bezit. Dit certificaat toont aan dat een bedrijf voldoende kwaliteit levert. Tjonk Machinefabriek bezit een dergelijk certificaat sinds 2004. Wij streven altijd naar hoogstaande kwaliteit en nemen met minder geen genoegen.

‚Äč

Wat houdt het ISO 9001 certificaat in?

Het ISO 9001 certificaat geeft aan dat een bedrijf een gedegen kwaliteitsmanagementsysteem heeft. Dit slaat op de kwaliteit van:

  • Het product;
  • Het productieproces;
  • De dienst;
  • De organisatie.

Bij Tjonk Machinefabriek doen wij ons uiterste best om de kwaliteit van al deze zaken te waarborgen. Zo is onze bedrijfsruimte voorzien van klimaatbeheersing en maken wij gebruik van een geconditioneerde meetkamer. Ook worden onze vakmensen voortdurend bijgeschoold zodat hun vakkennis op peil blijft. Daarnaast investeren wij in onze machines. Dit maakt het mogelijk om ons aan alle strenge eisen en kwaliteitsnormen te houden. En het heeft ons in 2004 het ISO 9001 certificaat opgeleverd.

Laat uw metaalbewerkingen over aan onze specialisten

Deskundig advies en oog voor uw kosten

Naast kwalitatieve eindproducten leveren wij ook een uitstekende service. Zo voorzien wij u graag van deskundig advies en hebben wij altijd oog voor uw kosten bij het vinden van een oplossing. Wij bespreken dan ook iedere opdracht nauwgezet met de opdrachtgever voor we aan de slag gaan. Wilt u graag een metaalbewerkingsbedrijf inschakelen dat een ISO 9001 certificaat heeft? Kies dan voor Tjonk Machinefabriek. U kunt ons bereiken via 0546 870 814.