Specialist in maatwerkt

Hoogwaardige machines

Deskundige vakmensen

Machinefabriek Tjonk is specialist in het bewerken van metaal en kunststof. Vanuit een moderne bedrijfsruimte, voorzien van klimaatbeheersing, produceren we topkwaliteit. Specialiteiten als brootsen, spiebaan steken of het bewerken van nikkellegeringen, titanium, RVS en duplex RVS, maar ook reguliere dienstverlening als CNC-draaien en CNC-frezen. Tjonk is het juiste adres voor hoogstaand maatwerk.

Tjonk is specialist in veelzijdigheid. Dat is te danken aan een bijzondere combinatie van machines, bediend door vakmensen met oog voor detail. We hebben ruime ervaring in wat we doen: verspaning volgens tekening en specificaties, gietstukken bewerken… noem maar op. Naast normale staalsoorten en kunststoffen kunnen we overweg met titanium, monel, hastelloy, (super)duplex en rvs.

Laat uw metaalbewerkingen over aan onze specialisten

Tjonk heeft een uitgebreid machinepark met geavanceerde apparatuur, maar bovenal deskundige medewerkers die hun vak verstaan: hoogwaardige producten fabriceren. Alles draait om maatwerk; exact en nauwkeurig tot op de duizendste millimeter. Verder staat Tjonk voor goede service, vlotte levertijden, deskundig advies én oog voor uw kosten. Elke opdracht bespreken we nauwgezet.

Vanuit de regio Twente bedient Machinefabriek Tjonk klanten in heel Nederland. Onder meer bedrijven in de chemische, offshore- en voedingsmiddelenindustrie, maar ook in de verpakkingsindustrie en de automotive-branche. Wilt u weten wat Tjonk voor u kan betekenen? Neem dan contact op!