Specialist in maatwerkt

Hoogwaardige machines

Deskundige vakmensen

Van alle metaalbedrijven in omgeving Zwolle is Tjonk Machinefabriek ongetwijfeld het meest gespecialiseerde metaalbedrijf. Wij zijn specialist op het gebied van metaal- en kunststofbewerking en kunnen zelfs de lastigste bewerkingen exact en tot op de duizendste millimeter nauwkeurig uitvoeren.

‚Äč

Tjonk Machinefabriek in vergelijking met andere metaalbedrijven in omgeving Zwolle

Tjonk Machinefabriek levert diensten op nationaal niveau. Zo werken wij onder andere voor:

  • De chemische industrie;
  • De offshore-industrie;
  • De voedingsmiddelenindustrie;
  • De verpakkingsindustrie;
  • De automotive branche.

Wij kunnen zowel metaal als kunststof bewerken. Voorbeelden van onze diensten zijn brootsen, 5-vlaks frezen, 3.000 mm frezen, 12-assig draaien, spiebaan steken, prototypes maken en nikkel, titanium, rvs en duplex bewerken. Onze diensten zijn dus zeer veelzijdig. U kunt bij ons echter ook gewoon terecht voor gangbare metaalbewerkingen, zoals CNC draaien, CNC frezen en polygoon draaien. Dit doen wij tot op de millimeter nauwkeurig. Wij onderscheiden ons van andere metaalbedrijven in omgeving Zwolle door onze veelzijdige diensten.

Laat uw metaalbewerkingen over aan onze specialisten

Uitgebreid machinepark

Metaalbewerking zou niet mogelijk zijn als wij geen uitgebreid machinepark hadden. Ons machinepark bevat de juiste machines voor allerlei vormen van metaalbewerking. De moderne werkruimte is daarnaast voorzien van klimaatbeheersing. Dit maakt het mogelijk producten van topkwaliteit af te leveren. Wilt u meer weten over onze diensten en deze vergelijken met die van andere metaalbedrijven in omgeving Zwolle? Wij vertellen u hier graag meer over. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0546 870 814.