Specialist in maatwerkt

Hoogwaardige machines

Deskundige vakmensen

Kunststof frezen is een van de bewerkingen die u kunt laten uitvoeren door Machinefabriek Tjonk in Almelo. Het frezen van kunststof behoort, naast metaalbewerking ook tot de mogelijkheden bij Machinefabriek Tjonk in Almelo.

Het frezen van kunststof is een specialisme van Machinefabriek Tjonk

Bij de bewerkingstechniek frezen wordt met behulp van draaiend gereedschap materiaal verwijderd. Met de CNC freestechniek kunnen wij kunststof frezen op een zeer precieze manier. Machinefabriek Tjonk heeft al ruim 25 jaar ervaring met het verspanen van metaal en kunststof. Hiervoor werken wij met diverse hoogwaardige machines. Bij Machinefabriek Tjonk kunt u kunststof laten frezen. Hier bent u verzekerd van een snelle en persoonlijke service, puur vakmanschap, perfect maatwerk en korte levertijden. Wij kunnen niet alleen CNC kunststof frezen, maar wij verzorgen ook draaien en brootsen.

Laat uw metaalbewerkingen over aan onze specialisten

Contact

wilt u meer weten over kunststof frezen en de mogelijkheden die Machinefabriek Tjonk u te bieden heeft, zoals rvs bewerken? Neem dan direct contact met ons op. Bel naar telefoonnummer 0546 870 814 of stuur een e-mail naar info@tjonk.nl. Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar met een advies op maat.