Specialist in maatwerkt

Hoogwaardige machines

Deskundige vakmensen

De fabriek voor metaalbewerking in de regio Almelo is Machinefabriek Tjonk B.V. Hier bent u verzekerd van zeer hoogwaardige kwaliteit en een klantgerichte service. Deze fabriek voor metaalbewerking in Almelo levert onder andere draai- en freeswerk. Ons deskundige medewerkers staan graag voor u klaar met een deskundig advies op maat.

Alles voor metaalbewerking in de regio Almelo

In onze fabriek voor metaalbewerking in Almelo wordt gewerkt met diverse technieken voor metaalbewerking. Denk hierbij aan frezen, brootsen, CNC-draaien en diverse andere verspanende technieken. Indien u een opdracht voor metaalbewerking bij Machinefabriek Tjonk in Almelo neerlegt, bespreken wij alle details van de opdracht met u. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent. Machinefabriek Tjonk is een ISO-gecertificeerd bedrijf op het gebied van metaalbewerking. Dankzij onze verschillende machines, ons deskundige personeel en onze hoogwaardige service is uw product bij ons in goede handen.

Laat uw metaalbewerkingen over aan onze specialisten

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van metaalbewerking die Machinefabriek Tjonk u te bieden heeft? Neem dan contact op met Machinefabriek Tjonk in Almelo. U kunt ons telefonisch bereiken via 0546 870 814 of stuur een e-mail naar info@tjonk.nl. Wij staan graag voor u klaar met deskundig advies.