Specialist in maatwerkt

Hoogwaardige machines

Deskundige vakmensen

De meest veelzijdige metaalbewerking in Nederland is mogelijk bij Tjonk Machinefabriek, de specialist in maatwerk en veelzijdigheid. Dit zijn wij geworden dankzij ons uitgebreide machinepark, onze moderne bedrijfsruimte, maar bovenal onze deskundige medewerkers die veel kennis en ervaring hebben. Zij zorgen ervoor dat u altijd kunt rekenen op een goede service.

Tjonk Machinefabriek: metaalbewerking specialist in Nederland

Wij bewerken zowel metaal als kunststof. Dit doen wij vanuit onze moderne bedrijfsruimte die is voorzien van klimaatbeheersing. U kunt bij ons terecht voor gangbare metaalbewerkingen, zoals verschillende vormen van frezen en draaien en glasparelen. Daarnaast hebben wij ons ook gespecialiseerd in een aantal specialistische metaalbewerkingen, zoals brootsen, spiebaan steken, verspaning, CNC-bewerking, het maken van prototypes en het bewerken van nikkel, titanium, duplex en rvs. Dit maakt ons tot dé metaalbewerking specialist in Nederland.

Laat uw metaalbewerkingen over aan onze specialisten

ISO 9001 certificaat

Metaalbewerking is precisiewerk dat vakmanschap en hoogstaande apparatuur vereist. Daarom is een kwaliteitsmanagementsysteem van groot belang. Wij hebben een gedegen kwaliteitsmanagementsysteem en zijn daardoor sinds 2004 ISO-gecertificeerd. Dit toont dat wij aan alle strenge kwaliteitsnormen voldoen. Bent u op zoek naar een deskundige metaalbewerking specialist in Nederland? Zoek dan niet verder en schakel gelijk onze hulp in. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0546 870 814.