Specialist in maatwerkt

Hoogwaardige machines

Deskundige vakmensen

Een ISO gecertificeerd bedrijf is een vereiste en een garantie voor professionaliteit. Tjonk B.V. is een dergelijk bedrijf waar u terecht kunt voor diverse verspanende technieken. Tjonk staat voor producten van een zeer hoogwaardige kwaliteit en een zeer klantgerichte service.

 

Producten van zeer hoogwaardige kwaliteit

Wij houden ons als ISO gecertificeerd bedrijf al vele jaren bezig met het bewerken van metaal. Wij beheersen diverse technieken zoals CNC-verspanen, meerassig draaien, brootsen en frezen. Omdat Machinefabriek Tjonk een ISO gecertificeerd bedrijf is, mag u rekenen op absolute topkwaliteit. Omdat wij als ISO gecertificeerd bedrijf beschikken over een geconditioneerde meetkamer, kunnen wij opdrachten uitvoeren volgens de strengste eisen en de hoogste kwaliteitsnorm. Op deze manier bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige eindproducten. Bovendien bent u bij ISO gecertificeerd metaalverwerkingsbedrijf Tjonk gegarandeerd van korte leveringstijden, deskundig vakmanschap en een persoonlijke service.

 

Laat uw metaalbewerkingen over aan onze specialisten

Contact

Kies voor kwaliteit en kies daarom voor een ISO gecertificeerd bedrijf als Tjonk B.V. U kunt ons bereiken via ons e-mailadres info@tjonk.nl of per telefoonnummer (0546) 870814.