Specialist in maatwerkt

Hoogwaardige machines

Deskundige vakmensen

Voor conventioneel draaien kunt u rekenen op de expertise van Machinefabriek Tjonk in Almelo. Dankzij onze conventionele draaibanken kunnen wij u snel en flexibel van dienst zijn.

Conventioneel draaien laat u over aan Machinefabriek Tjonk

Machinefabriek is In 1967 opgericht als eenmanszaak met boren, zagen, frezen en draaien. Toen werd er alleen met conventionele machines gewerkt. Nu wordt er gewekt met zeer hoogwaardige en moderne machines. In 1989 werd een CNC machine aangeschaft. Nu beschikt Machinefabriek Tjonk ook over een geconditioneerde meetkamer met 3D meetmachine, maar we houden ons ook nog bezig met conventioneel draaien. Vraag naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben op het gebied van metaalbewerking. Onze ervaren medewerkers vertellen u graag alles over de mogelijkheden op het gebied van bijvoorbeeld conventioneel draaien.

Laat uw metaalbewerkingen over aan onze specialisten

Contact

Als u meer wilt weten over conventioneel draaien en de mogelijkheden die Machinefabriek Tjonk u te bieden heeft, neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 0546 870 814 of stuur een e-mail naar info@tjonk.nl. Wij zijn u graag van dienst.