Specialist in maatwerkt

Hoogwaardige machines

Deskundige vakmensen

Bent u op zoek naar CNC gestuurde machines? Dan bent u bij Tjonk Machinefabriek aan het juiste adres. Klanten in heel Nederland kiezen voor onze hoogwaardige machines. Wij zijn favoriet dankzij onze jarenlange ervaring, goede en deskundige service, vlotte levering en veelzijdigheid. Wij hebben meerdere specialismen op het gebied van metaalbewerkingsmachines, waaronder CNC-metaalbewerking.

CNC gestuurde machines voor kwalitatieve metaalbewerking

CNC staat voor Computer Numerical Control en betreft de computergestuurde regeling van bijvoorbeeld metaalbewerkingsmachines. Een bepaald programma bestuurt de machine op basis van een code. Wij verzorgen verschillende soorten metaalbewerking met onze CNC gestuurde machines. Zo kunt u kiezen voor draai- of freeswerk. Dankzij onze CNC-freesmachines kan metaal tot in de puntjes worden bewerkt. Frezen tot 3.000 mm is mogelijk. Daarnaast maken onze CNC-draaimachines het mogelijk metaal zeer nauwkeurig te verspanen. De CNC gestuurde machines van Tjonk Machinefabriek maken het mogelijk om zeer complexe producten te realiseren.

Laat uw metaalbewerkingen over aan onze specialisten

Contact opnemen

Als u meer wilt weten over onze CNC gestuurde machines, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via 0546 870 814. U kunt ook gelijk een offerte aanvragen. Dit is geheel vrijblijvend. Wij hopen u snel meer te kunnen vertellen over onze hoogwaardige machines en de mogelijkheden voor metaalbewerking.