Specialist in maatwerkt

Hoogwaardige machines

Deskundige vakmensen

CNC frezen in serie of voor enkele stuks laat u in regio Almelo doen door Machinefabriek Tjonk. Tjonk  levert als échte vakkundige metaalbewerker met diverse technieken, zoals CNC frezen. Tjonk in Almelo staat voor een service op maat en kwalitatief hoogwaardige producten.

Divers aanbod CNC bewerkingen: frezen, draaien en meer

Dankzij CNC frezen kan metaal tot in de puntjes bewerkt worden. Tjonk bevindt zich al ruim 25 jaar in Almelo en van de eerste CNC-machine in 1989, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een uitgebreid en volwaardig machinepark met diverse mogelijkheden op het gebied van CNC (metaal)bewerking. Om CNC gestuurd te kunnen frezen hebben wij verschillende professionele machines tot onze beschikking. Maar het draait bij ons om meer dan alleen machines. Bij ons stellen wij de mensen centraal en dat komt tot uiting in onze persoonlijke service, ons vakmanschap, ons maatwerk en de snelle leveringstijden.  Wij kunnen niet alleen CNC frezen voor u verzorgen, maar ook op het gebied van polygoon draaien en brootsen kunt u bij Tjonk in Almelo terecht.

Laat uw metaalbewerkingen over aan onze specialisten

Contact

Als u meer informatie wenst over de mogelijkheden op het gebied van CNC frezen, neem dan direct contact op met onze machinefabriek in Almelo. U kunt ons via telefoonnummer 0546 870 814via ons e-mailadres info@tjonk.nl óf ons contactformulier bereiken. Ons deskundige personeel staat u graag te woord en geeft u graag een advies op maat.